+36 (70) 247 3808

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Németvölgy, Királyhágó utca
Alapterület
81 m2
Irányár
79.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315091

Örökpanorámás, csendes, világos lakás a Királyhágó utcában!

Leírás

Eladásra kínálunk, egy kimagasló paraméterekkel rendelkező ingatlant a XII.kerületben.
A társasház a Márvány utcáról is, és a Királyhágó utcaáról is nyílik, a lakás ablakai a Királyhágó utca irányába néznek, pontosabban benéz a Gerincklinika belső kertjére, így csodálatos kilátás nyílik a Hármashatár-hegyre. * Panoráma *
A társasház 1910-1920 között épült, ebből adódóan a belmagassága a korra jellemzően 3,4 méter, nagypolgári stílusban épült, körfolyosós, kulcsos liftes.
A legjobb elhelyezkedése ennek a lakásnak van a társasházon belül, mivel a folyosó legvégén helyezkedik el, senki sem mászkál el a bejárat, és az ablakok előtt. D-i tájolású a gang , mely 1,8 méter széles, és a lakás előtt körülbelül 4 méter hosszúságban élvezhető, mint terasz. Kényelmesen elfér kerti asztal 2 székkel, napozásra kiváló!!!!!
Jelenleg 2 szobás a lakás, de könnyedén átalakítható 3 szobássá, mivel a konyha és az előszoba közötti falban már fut a vízcső, illetve a konyhai szennyvízelfolyó is. A konyhát érdemes felújítani, így nem sokkal nagyobb a költség, ha áthelyezik a fal túloldalára.
A lakásban bő 10 évvel ezelőtt kicserélték a villany-, a gáz- és a vízvezetékeket, felújították a parkettát is, valamint légkondicionálót szereltek fel: a nappaliban is, a hálóban is, és az étkezőben is van belső egység.
A nyílászárók régi fa gerébtokosok, ezeket folyamatosan karbantartották, így a hozzájuk megfelelő szigeteléssel felszereltek, jó állapotúak.
A konyha felújítására nem került sor, ez jelenleg előny, mivel a helyére akár egy másik hálószobát is ki lehet alakítani könnyedén.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Tóth Zsolt

Tóth Zsolt

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-594 4546

iroda1@budapesti-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok